Uw apotheker(s):

Dhr. P.C.M. Haarbosch en Mw. P. ten Have

Tel: 0597 61 41 01

oudepekela@ezorg.nl

Herhaalrecept formulier

 

Voor het herhalen van uw anticonceptie, diabetes- en incontinentiemateriaal, kunt u onderstaand formulier invullen. Uw bestelling staat dan na 2 werkdagen voor u klaar (na 11.00 uur).Voor het herhalen van uw overige medicijnen dient er via de huisarts een herhaalrecept aangevraagd te worden, u kunt dan dus geen gebruik maken van onderstaand formulier.

Herhalingsmedicatie aanvragen via het herhaalnummer.
U kunt uw herhaalmedicatie aanvragen via internet met behulp van het unieke herhalingsnummer dat op elk geneesmiddel is geplaatst.
Met dit nummer kunt u de herhaling eenvoudig aanvragen (dus niet via het herhaalrecept formulier) door hier te klikken.

Diabetes hulpmiddelen
Wij bieden u de mogelijkheid via internet uw diabetes hulpmiddelen te bestellen. Voorwaarde is dat u insuline gebruikt of een machtiging heeft van uw verzekering. Al deze gegevens zijn nodig, zodat wij het voor u klaar kunnen zetten of bezorgen.
Slikt u tabletten en wilt u uw bloedglucose meten dan kan dat ook. Voor eventuele vergoeding van hulpmiddelen, kunt u contact opnemen met de apotheek.
Voor het herhalen van uw insulines kunt u onderstaand formulier invullen, er dient echter eenmaal per jaar een origineel recept van de arts in de apotheek ingeleverd te worden.

In geval van vragen kunt u contact opnemen met Apotheek het Dokhuis,  tel: 0579 61 41 01.